Recente activiteiten

  • 05/09 Sociabiliteittest en Brevetproef *
  • 18/10 Mosselfeest *
  • 01/11 Allerheiligen ( geen les )
  • 05/12 Teerfeest
  • 06/12 Geen Les
  • 20/12 Kerstman *

Werkwijze

HBHV LICHTAART

U mag met uw pup van 7 weken langskomen op onze school om tips en raad te vragen over zijn opvoeding, tussen 7 en 12 weken is namelijk een belangrijke periode in het leven van een pup waarin hij veel ervaringen moet opdoen en al veel kan leren op een speelse manier. Als u dan al weet hoe er wordt gewerkt met een hond, kunnen er al veel fouten vermeden worden.

Wanneer u besluit bij ons lessen te komen volgen vragen wij u, om de eeste keer dat u naar de hondenschool komt een kwartiertje voor aanvang van de eerste lessen reeds aanwezig te zijn, onze hoofdinstructeur kan dan met u afspreken wanneer hij u uitleg kan geven over onze school en tips voor de opvoeding van uw hond thuis.

Lessen kan u pas volgen als de pup 3 maanden is geworden, de minimum leeftijd van de geleider is 12 jaar.

Er zijn geen instapdagen voor pups, wanneer u langs komt, kan u direct lessen volgen.
U hoeft de eerste keer nog geen lidgeld te betalen, als u besluit lessen te blijven volgen brengt u de volgende keer het boekje van uw pup mee en laat u inschrijven als lid.

Is uw pup nog geen 3 maanden bent u zeker welkom bij onze hoofdinstructeur voor raad en kan u komen kijken naar de lessen.
Is uw hond ouder dan 6 maanden wordt er gekeken of u eerst toch enkele lessen volgt in de puppy-klas of u kan direct verwezen worden naar de A-klas.

Voor oudere honden raden wij aan om indien mogelijk in te stappen na de eerste zondag van de maand.
Dan komen er nieuwe pups over van de puppy-klas en wordt er uitleg gegeven over de werking van en de oefeningen in de A-klas.

Contacteer ons

HBHV Lichtaart
Hukkelbergse weg 2, 2460 Lichtaart
014/ 21 19 71
info@hbhv.be voor info allerlei
wedstrijd@hbhv.be enkel voor info over wedstrijden